Onze werkwijze

1

Invullen

De eerste stap is meestal de oriëntatiefase. Op deze site vind u alles wat u moet weten. We zorgen ervoor dat de informatie op deze site helder, transparant en up to date is. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen op 035-2002260. Als u een afspraak wilt maken, vult u dan het formulier in. Uw informatie helpt ons om u naar de beste oplossing te begeleiden.
2

Bellen

U wordt na het invullen snel teruggebeld door een Oorzorg medewerker. Hij/zij neemt de gegevens met u door. U kunt meer informatie geven en/of vragen stellen. Vervolgens wordt de beste audicien bij u in de buurt gezocht. U ontvangt de tijd en datum van de afspraak, de naam van de specialist en de route er naartoe.
3

Afspraak

De audicien heeft van tevoren uw gegevens ontvangen en doorgenomen. Het is echter goed om de specialist te informeren over dingen die in uw leven belangrijk zijn. Het luisteren van muziek, bezoeken van restaurants, spelen met (klein)kinderen zijn belangrijke gegevens om voor u de beste oplossing te vinden. Uiteraard wordt alles met u besproken: verschillen in hoortoestellen, merken, prijzen, financieringsmogelijkheden, verzekeringen, etc.
4

Deal

Om er zeker van te zijn welke keuze de beste is is er een proefperiode waarin u toestellen kan ervaren in uw alledaagse leven. U bent zowel bij de specialist als bij Oorzorg altijd welkom voor meer informatie. Pas als u helemaal tevreden bent, gaat u over tot aanschaf.
Afspraak maken

Hoe wilt u een afspraak maken?

1. Vul het formulier met 6 korte vragen in voor een gratis hoortest.

2. Bel mij vrijblijvend.

3. Bel zelf wanneer het u uitkomt op: 035 – 200 22 60.